Anar al contingut principal

Agenda

Notícies

12/04/2024

La reducció de la jornada laboral afectarà huit milions d'assalariats i augmentarà els costos laborals per a les empreses

La reducció de jornada podria afectar huit milions d'assalariats a Espanya i suposarà un augment dels costos laborals per a les empreses. Continuar llegint »
10/04/2024

Aquestes són les habilitats blanes o 'soft skills' més demandades en l'era de la Intel·ligència Artificial

Hui dia el candidat ideal és aquell que compta amb un millor equilibri entre les seues habilitats tècniques (hard skills) i les seues habilitats blanes (soft skills) Continuar llegint »
09/04/2024

10 preguntes poc convencionals de l'entrevista de treball que els candidats han de preparar-se per a respondre

Per als sol·licitants d'ocupació, el procés d'entrevista ofereix una oportunitat vital per a mostrar les seues habilitats professionals i la seua idoneïtat per a una empresa. Com a tal, els candidats han de donar el millor de si mateixos preparant-se per a possibles preguntes de l'entrevista. Continuar llegint »
05/04/2024

Les 'ocupacions fantasma' en Linkedin i altres apps d'ocupació, per què hi ha vacants que mai es cobreixen?

Es tracten de vacants que mai es cobreixen, però segueixen obertes perquè els usuaris continuen aplicant Continuar llegint »
04/04/2024

Aquests són els sectors que crearan més ocupació a Espanya en 2024

Els sectors d'indústria, turisme, agroalimentació i logística ocupen els primers llocs com els que més treballadors sumaran al llarg del present any. Així són les xifres d'un estudi recent. Continuar llegint »

Més notícies »